Zubic

Ovo je naš tim

Dr. Niki Ružević

Dr. Niki Ružević

Dr. Ivana Rojnica

Dr. Ivana Rojnica

Dr. Marija Bilić

Dr. Marija Bilić

Josipa Tomić

Josipa Tomić

Ivana Delić

Ivana Delić

Bruno Ružević

Bruno Ružević

Tea Ružević

Tea Ružević

Naše ordinacije

O nama

IDC Ružević je inovativni centar dentalne implantologije s motom ‘’Sve na jednom mjestu’’. Po mnogočemu odskačemo od sličnih ustanova u HR i smatramo da smo najdalje otišli na polju RTG 2D i 3D CBCT dijagnostike, analize, individualnog pristupa svakom pacijentu te primjene najsofisticiranijih metoda, premium materijala i najmodernijih uređaja u svakodnevnom radu.

IDC Ružević je u više domena licencirani Centar s Certifikatima koji garantiraju pacijentu uspješan pristup i rješavanje njihovih problema kao u najboljim svjetskim centrima, samo po bitno povoljnijim financijskim uvjetima.

40 – godišnje iskustvo u radu s pacijentima, više od 20 godina aktivnog rada u implantologiji, poseban pristup pacijentima u dentalnom turizmu te partnerski zubotehnički laboratorij koji prati naša nastojanja u svemu.

DC Ružević pruža uslugu besplatnog pregleda, RTG 2D snimka, analize i dijagnoze. Ovu odluku smo donjeli kako bismo podigli svijest o važnosti higijene i održavanja oralnog zdravlja u javnosti, a i olakšali potencijalnom pacijentu kako bi lakše dobio uvid u svoje stanje i terapiju potrebnu za postizanje visokog nivoa oralnog zdravlja. U Centru se stalno educiramo i stječemo nova znanja i vještine te tako nadograđujemo svoje znanje. Stalno pratimo trendove u svijetu i sve što smatramo potrebnim, implementiramo u naš rad

Kontaktirajte nas

Nužno je prihvatiti opće uvjete.