Zubic

IZBJELJIVANJE ZUBI

Izbjeljivanje je brz i jednostavan tretman kojim se u jednoj posjeti stomatologu može dramatično poboljšati izgled i stvoriti novi, svježiji osmjeh. Izbjeljivanje vršimo korištenjem Philips Zoom WhiteSpeed LED lampe.

Kao pripremu za izbjeljivanje zubi, obavljamo pregled svih zubi pacijenta, čišćenje zubnog kamenca i profesionalno pjeskarenje sa poliranjem. Nakon toga moramo dobro zaštiti gingivu tako što se postavlja zaštita uz rub zubnog niza, a na zube se postavlja gel za izbjeljivanje. Zubi se izbjeljuju zajedničkim djelovanjem gela i LED svjetla Zoom lampe, najčešće u tri do četiri uzastopna ciklusa koji traju po 15 minuta, ovisno o rezultatu koji želimo postići.

Cijeli postupak je u potpunosti bezbolan, siguran i ako se pravilno primjenjuje nije štetan za zube niti za zubno meso. Tretman izbjeljivanja traje otprilike 60 minuta, učinak je vidljiv odmah nakon tretmana, a konačni efekat izbjeljivanja nakon 10-15 dana. Svaki pacijent nakon izbjeljivanja dobije knjižicu s pravilima postupanja nakon tretmana koja se odnose na konzumiranje jela i pića u narednih 24 sata, odnosno narednih 15 dana kako se efekat izbjeljivanja ne bi anulirao ili smanjio. izbjeljivanje

Izbjeljivanje zubi

Kontaktirajte nas

Nužno je prihvatiti opće uvjete.